MX Fotografije 2022


Najverjetneje ste opazili, da je v letošnjih galerijah precej manj fotografij kot prejšnja leta, oziroma galerije iz posameznih dirk niso objavljene na MXFoto. Ob fotografiranju letos tudi snemam in nažalost ta del odščipne precej časa, kar pomeni, da žal ne morem zajeti fotografij vseh tekmovalcev.

Če si želite zagotoviti svoje fotografije iz dirk me prosim vsaj en dan pred dirko kontaktirajte na kroseljgoran@gmail.com (v sporočilu prosim navedite tudi kategorijo in številko) in pozoren bom na to da v akciji ujamem tudi vas.

Načrtujem da bom na vseh dirkah za državno prvenstvo, EMX65-85 v Radizelju in morda tudi na kakšni dirki za pokalno prvenstvo.

 

Cena paketa za eno dirko je 30€ in prejeli boste minimalno 5 fotografij*.
*v primeru odstopa kvota morda ne bo izpolnjena

Za ceno pokrivanja večih dirk oziroma celotne sezone me prosim kontaktirajte.Na dan dirke najkasneje do 22:00 vam lahko pošljem dve fotografiji, preostale pa naslednji dan. Fotografije boste prejeli v visoki resoluciji in brez vodnega žiga.

 

Dogovorimo se lahko tudi za fotografiranje na treningu ali v studiju, kjer se lahko povsem posvetimo nastanku odličnih fotografij.

©2019 MxFoto.si All Rights Reserved.