Cart

DP Radizel 2021

Dobrodošli v spletni galeriji na MXFoto.si. Fotografije iz galerije lahko delite na socialnih omrežjih. V zgornjem levem kotu fotografij se nahaja ikona ki vam delitev tudi precej olajša. Spreminjanje in odstranjevanje logotipa ni dovoljeno.

Če želite fotografijo brez logotipa in v večji resolucijo lahko fotografijo tudi kupite. S klikom na gumb »Buy images« aktivirate nakupovanje in na vsaki fotografiji se pojavi ikona, s katero lahko dodate fotografijo v košarico. Fotografije lahko naročite tudi na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. V sporočilu nam zaupajte vaše podatke in imena fotografij, ki jih želite. Cena ene fotografije je 10€, pri nakupu dveh ali več 9€, petih ali več 8€ in deset ali več 7€. Za nakup večjega števila fotografij ali redno sodelovanje nas kontaktirajte.


Najverjetneje ste opazili da je v letošnjih galerijah precej manj fotografij kot prejšnja leta. Ob fotografiranju letos tudi snemam in nažalost ta del odščipne precej časa. Po trenutnih planih bom letos na vseh dirkah za državno prvenstvo, in če želite fotografije me prosim kontaktirajte pred dirko na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 051 218 354. Pozoren bom na to, da zajamem tudi nekaj vaših fotografij.

 

Cena paketa za eno dirko je 30€ in prejeli boste minimalno 5 fotografij.

 

Dogovorimo se lahko tudi za fotografiranje na treningu ali v studiju.

Sunday, 29 August 2021
©2019 MxFoto.si All Rights Reserved.